Tom Waes gelooft zijn ogen niet: "Als je denkt dat het niet zotter kan"

door: COS
Reizen Waes - Tom Waes
Afbeelding bron: Eén

Zondag ging een nieuw seizoen van 'Reizen Waes' van start. Daarvoor mocht Tom Waes weer wat verder reizen dan Vlaanderen en Nederland.

Tom Waes kennen we natuurlijk als zichzelf in onder meer 'Tomtesterom', 'Kamp Waes' en 'Reizen Waes', maar hij acteert uiteraard ook. Na vooral bijrollen te hebben gespeeld tussen 2003 en 2015 werd Tom in 2019 gecast als Bob Lemmens, de hoofdrol in de reeks 'Undercover'.

De reeks is ook in Nederland enorm populair. Sinds enkele jaren kan Tom er niet meer over straat wandelen zonder aangeklampt te worden. Dat hij veel fans heeft bij onze noorderburen merkte hij deze week nog op de snelweg.

"Ja man... als je denkt dat het niet zotter kan en je alles gezien hebt, komt dit langsrijden... Wow!", schrijft Tom bij een foto van een vrachtwagen waarop zijn gezicht en dat van Frank Lammers te zien is.

Ook het interieur van de vrachtwagen staat helemaal in het teken van 'Undercover'. "Schitterend, copain", reageert Sam Gooris. "Geweldig! Wat een compliment", lezen we nog.