Zo schatten bookmakers de kansen in van Gustaph

door: ASX
Gustaph Eurosong
Afbeelding bron: Eén

Over exact een week is het zover. Dan vindt in Liverpool het 67e Eurovisiesongfestival plaats. Of we België tijdens de grote finale zullen terugzien weten we donderdagavond. Gustaph treedt als vijfde op in de tweede halve finale.

Sinds vorige week zondag verblijft de zangdocent uit Leuven in Liverpool. Inmiddels heeft Gustaph twee repetitiedagen achter de rug die vlekkeloos verliepen. Dat is ook de bookmakers niet ontgaan.

Momenteel staat België op de 8e plaats voor de tweede halve finale. Bookmakers gaan er dus vanuit dat Gustaph met zijn opzwepend nummer Because of You zal doorstoten naar de grote finale op zaterdag.

Zweden prijkt nog steeds bovenaan de lijst als topfavoriet. Voor de tweede keer wordt het land vertegenwoordigd door Loreen, die in 2012 de eindzege binnenhaalde met Euphoria. Nu probeert ze het met Tattoo, een nummer dat je ongetwijfeld al op de radio gehoord hebt.

Of Loreen effectief een tweede keer wint en hoe Gustaph het ervan af zal brengen, zie je volgende week op VRT1. Hieronder alvast een kort stukje uit de tweede repetitie van Gustaph. Zet 'm op (en ook die hoed,ja)!