Zwarte sneeuw voor Kim Van Oncen: “We doen ons best, maar het is niet gemakkelijk”

door: ASX
Kim Van Oncen
Afbeelding bron: wvds

Vanaf morgen, 23 januari, start Kim Van Oncen aan haar carrière bij Radio 2. De actrice, die vooral bekend werd dankzij de reeks ‘Dertigers’, wordt de sidekick van Peter Van de Veire in diens gloednieuwe ochtendshow ‘Goeiemorgen Morgen!’

Kim zou momenteel dan ook op een roze wolk moeten zitten, maar helaas heeft de sympathieke actrice heel wat kopzorgen. “Vorige week heeft mijn dochter haar been gebroken en die zit tot aan haar lies in het gips”, vertelde ze gisteren in ‘Radio2 Weekwatchers’ aan haar collega Ruben Van Gucht.

“Een week voordat je een nieuwe show moet starten, dat is echt niet ideaal”, bekent Kim. “We doen dan ook ons best, we geraken er wel door, maar het is niet gemakkelijk”, gaat Kim Verder. De kersverse radiopresentatrice vindt het belangrijk om ook dit soort nieuws met haar volgers te delen.

“Ik probeer er zelf op te letten om verhalen te brengen die minder zijn”, verklaart Kim. “Mensen mogen weten waarmee wij struggelen. Ik vind het juist heel gezond dat er meer en meer real talk is op social media”, besluit Kim.