De zorgen zijn nog niet voorbij: 'Dit staat Véronique te wachten na de dood van Koen'

door: COS
Veronique (Sandrine André) in 'Familie'
Afbeelding bron: VTM

Veronique en Lars zitten met een groot geheim. 'Familie'-kijkers zagen hoe het ex-koppel het lichaam van Koen in het water gooide.

Veronique (Sandrine André) moet doen alsof er niks aan de hand is. Dat blijkt niet makkelijk. Zeker niet wanneer 'verdachte' figuren opduiken in de foodbar. "Ik vraag me af wie die vent in de foodbar is. Vero was precies bang", klinkt het op sociale media.

"Da's gewoon een klant. Vero is paranoïde aan het worden", klinkt het bij een kijker. "Ik denk niets bijzonders, gewoon een paniekaanval van Veronique", zegt nog iemand. "Er spookt gewoon veel door haar hoofd en dan lijkt het alsof iedereen naar je staart. Ze heeft veel schrik dat het zal uitkomen."

Andere fans denken dat er wél iets staat te gebeuren. "Ik denk dat het iemand is die wil weten waar Koen is, zoals zijn personeel van de maffia", klinkt het. "Een spion van Koen of iemand die getuige was dat ze Koen in het water hebben gegooid."

"Koen is niet dood en dat is zijn handlanger", denkt iemand zelfs. "Een getuige van het dumpen van het lijk", denkt iemand anders dan weer. "Die heeft Lars en Vero gezien en wil hen afpersen. Eind volgende week gebeurt het", voorspelt iemand. Spannend!