'Familie'-kijkers vallen achterover van verbazing: "Hebben ze nooit gezegd"

door: STG
Sandrine André en Sieg De Doncker in Familie
Afbeelding bron: VTM

De fans van 'Familie' werden gisterenavond opgeschrikt door een vreemd tafereel. Vlak voor de start van het weekend komt er dan ook een verrassende plottwist.

Het was gisterenavond even schrikken voor de fans van 'Familie'. De soap is de laatste weken een echte rollercoaster van emoties. Vorige week nog zaten de fans op het puntje van hun stoel. 

Wanneer Véronique aan Lars vraagt of het ooit nog goed komt, is Lars overtuigd van wel. "Niet aan twijfelen, wij komen hierdoor hé", klonk het. Wij zijn een sterk team. Niemand krijgt ons kapot. Niemand, nooit", zei Lars.

Nadien volgt eindelijk die kus waar iedereen op zat te wachten. Ook nu schakelen de makers nog een versnelling hoger. Wanneer Véronique in de zetel naar televisie kijkt, gaat de telefoon. Het blijft even stil aan de lijn. Na enkele seconden hoort Véronique de stem van Koen, een oude bekende.

"Tot binnenkort", klinkt het mysterieus. Of het echt tot een terugkeer van Koen Peyskens komt is nog niet duidelijk. "Zij hebben nooit gezegd dat koen niet meer terugkeerde hé", "Kan een opname zijn van die Elena om haar de stuipen op het lijf te jagen", bedenkt een kijker zich.

Of het ook echt tot een terugkeer komt moeten we nog afwachten. Vanavond staat er een nieuwe aflevering van 'Familie' gepland om 20 uur bij VTM.