Fantastisch nieuws! Jasmijn Van Hoof maakt comeback als Stefanie in 'Familie'

door: COS
Jasmijn Van Hoof als Stefanie in 'Familie'
Afbeelding bron: VTM

Na negen jaar vertrok actrice Jasmijn Van Hoof in 2021 bij 'Familie'. Stefanie, de dochter van Benny (Roel Vanderstukken), keert binnenkort terug.

'Familie' maakt zich klaar voor een langverwachte comeback. In het voorjaar van 2024 verwelkomen de kijkers namelijk Stefanie Coppens terug in het verhaal. Drie jaar na haar vertrek keert Jasmijn Van Hoof terug.

Na negen jaar trok Jasmijn de 'Familie'-deur in 2021 achter zich dicht. De deur bleef echt altijd op een kier staan en waait nu opnieuw open. Tot grote vreugde van alle collega's op de set én van de vele fans van het populaire personage Stefanie. 

"Ik ben super content om terug in de huid van Stefanie te mogen kruipen", zegt Jasmijn. "Al was het ook voor mij eigenlijk een verrassing dat ik mijn oude rol terug zou opnemen", zegt de actrice, die de voorbije jaren voornamelijk in de culinaire sector aan de slag was.

"De kriebel om terug te acteren werd te groot. Ik had ook onderschat hoe hard ik mijn collega's zou missen. Het klinkt cliché, maar we zijn echt een beetje een familie. Ik besef nu meer dan ooit hoe waardevol dat is. Het weerzien was dan ook hartverwarmend."

Intussen hebben heel wat nieuwe gezichten hun intrede gemaakt. Dat vindt Jasmijn alleen maar positief. "Er hangt een vrolijke, frisse vibe in de studio's met al dat nieuw jong geweld. Dat betekent dat Stefanie nu tot een andere generatie behoort en ze zal even moeten zoeken om haar plekje terug te vinden in Familieland."