Michel Van den Brande uit 'The Sky Is The Limit' kan zijn oren niet geloven na wat Floris uit 'Don't Worry Be Happy' hem zei

door: ISL
Michel Van den Brande - Floris
Afbeelding bron: Play4

Michel Van den Brande is weer te zien in het nieuwe seizoen van 'The Sky Is The Limit' op Play4. Televisiemaker Peter Boeckx maakt ook het populaire programma 'Don't Worry Be Happy'. Een opvallend figuur daar is Floris. De kunstenaar heeft weinig financiële middelen maar is op en top gelukkig op zijn eigen manier.

Michel Van den Brande heeft het financieel breder en wilde daarom graag zijn groot hart laten zien. Zijn zoon organiseerde een feest voor de mensen van 'Don't Worry Be Happy'. Maar daar ontbrak Floris. En daar had hij volgens Michel een goede reden voor.

Eerder kocht Michel al eens schilderijen van Floris, waar hij 1000 euro voor betaalde terwijl Floris maar 400 euro vroeg. Toen Michel hem belde voor het feestje klonk het: "Gezien ik de grote ster ben en veel mensen speciaal voor mij zullen komen, wil ik dat ge mij 800 euro geeft."

"Wat denkt die paljas wel? Mij een beetje geld proberen af te troggelen, ’t is serieus naar zijn kop gestegen. Ik zei: ‘Blijft gij maar thuis, manneke!’", aldus Michel in Dag Allemaal.