16-jarige vermoord teruggevonden, vader schreeuwt tegen moordenaar: "Tuig! Laffe klootzak!"

door: STS
Woramet Ben Toata
Afbeelding bron: https://www.facebook.com/profile.php?id=100024068671508

Een tiener is dood aangetroffen in een bos. De jongen werd met geweld om het leven gebracht.

De 16-jarige Woramet Ben Taota, die zowel de Britse als de Thaise nationaliteit heeft, werd dood aangetroffen in een bos in Thailand. Hij had verwondingen aan het hoofd.

"Zijn hoofd en gezicht waren bedekt met bloed nadat hij naar verluidt herhaaldelijk op zijn hoofd werd geslagen met een stomp voorwerp", schrijft The Sun.

De jongen was op 6 mei samen met zijn eveneens 16-jarige vriendin een ritje gaan maken met de motorfiets. Maar geen van de twee keerde 's avonds terug naar huis.

Naast het lichaam bevonden zich enkele persoonlijke spullen, zoals een telefoonoplader, een bankkaart en de identiteitskaart. De telefoon kon echter niet gevonden worden, geld evenmin. De politie denkt dat de jongen mogelijk overvallen werd, maar andere pistes worden niet uitgesloten.

Er wordt ook vermoed dat het slachtoffer elders werd vermoord en nadien in het bos gedumpt werd, omdat er geen sporen van een schermutseling aangetroffen konden worden.

Een 44-jarige man kon door de politie opgepakt worden. Hij bekende de moord. Hij zou de jongen met een stuk hout het hoofd hebben ingeslagen bij een ruzie over drugs.

De politie nam de man mee naar de plaats waar het lichaam werd gevonden. De vader van het slachtoffer stapte op dat moment op de politiewagen af en schreeuwde: "Stuk tuig, kijk naar mij, kijk mij in de ogen, klootzak. Neem zijn masker af, ik wil zijn gezicht zien. Je bent een lafaard. Kijk mij aan! Nee, dat kan je niet, je bent een lafaard!"

Het 16-jarige vriendinnetje van het slachtoffer werd intussen veilig en wel teruggevonden.