9-jarig meisje thuis vermoord: "Dit zou geen enkele ouder ooit mogen overkomen"

door: STS
misdaad politie engeland
Afbeelding bron: Shutterstock.com

Een kind van 9 jaar is bij haar thuis doodgeschoten geworden door een onbekende man. De schutter loopt nog op vrije voeten.

De schietpartij deed zich maandagavond voor in een woning in het Engelse Liverpool. Een 9-jarig meisje kwam daarbij om het leven. Twee andere personen raakten gewond. Het is niet duidelijk of het om de ouders van het kind gaat.

Het kind liep een schotwonde op in de borststreek en werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. Daar overleed het meisje.

Een man liep verschillende schotwonden op en een vrouw liep een schotwonde op aan haar hand. Beide personen werden naar het ziekenhuis overgebracht voor verzorging.

"Het is hartverscheurend, zo kan het niet verder", vertelde een buurtbewoonster aan The Mirror. "Ik heb vier zoontjes. Dat er dan zoiets gebeurt, zo dichtbij, is schokkend."

"Dit is echt een schokkend incident, waarbij een jong, onschuldig meisje werd neergeschoten en stierf", reageerde de politie. "Onze gedachten gaan uit naar haar familie en vrienden. Geen enkele ouder zou ooit een kind mogen verliezen in zo'n verschrikkelijke omstandigheden."

Wie de schutter is, is nog niet geweten. De politie probeert hem op te sporen, maar hij is vooralsnog voortvluchtig.

(Archieffoto)

Gebruik nu de gratis app van Redactie24