DJ doodgeschoten door razende feestvierder omdat die zijn verzoekje niet wilde draaien

door: PMN
Mario DJ
Afbeelding bron: The Sun

Een razende feestvierder is helemaal door het lint gegaan. Hij schoot prompt de dj dood die op dat moment aan het draaien was.

De feiten speelden zich af in het Brazliaanse Pirapetinga. Daar werd de 41-jarige José Mario Duarte, ook wel gekend als Mario DJ, doodgeschoten. Hij weigerde een nummer te draaien dat een feestvierder had aangevraagd. Nadat hij een hele nacht lang had gespeeld begonnen verschillende mannen hem lastig te vallen toen hij wilde stoppen, schrijft The Sun.

Ze vroegen een nummer aan, maar dat weigerde de dj nog te draaien aangezien hij gestopt was. Daarop volgde een stevige discussie. Oogetuigen zagen dat er een ruzie ontstond waarna de dj besloot om naar huis te gaan. Op z'n minst twee mannen volgden de dj naar zijn woning in Antonio de Padua.

Toen de dj thuis was werd hij overvallen. De mannen hielden hem onder schot waarna ze de dj meenamen naar een afgelegen gebied. Daar werd hij doodgeschoten.

Later konden verschillende feestgangers één van de daders formeel herkennen. Ze alarmeerden meteen de politie. De dader had eerder gewaarschuwd dat hij hen zou vermoorden als ze de politie erbij zouden halen.

Het bleek een gouden tip te zijn. De politie kon uiteindelijk drie mannen aanhouden op verdenking van de moord. Het onderzoek is nog lopende.

Tags brazilië