Vrouw vermoordt dochtertje (2) en doet dan nóg iets ondenkbaars

door: STS
criminaliteit - misdaad
Afbeelding bron: Shutterstock.com

Een moeder heeft haar jonge dochtertje met messteken omgebracht. Alsof dat nog niet erg genoeg was, at ze daarna delen van haar organen op.

Olivia Naserian uit Kitengela, in Kenia, wordt ervan beschuldigd haar 2-jarige dochtertje Glory Njeri op brutale wijze te hebben vermoord. Ze diende het kind meerdere messteken toe.

Volgens lokale media zouden buren een kijkje zijn gaan nemen toen ze geschreeuw hoorden. Ze dachten dat de vrouw en haar kind door criminelen werden aangevallen.

Maar ze zagen in de plaats hoe de naakte vrouw haar kind aanviel en daarna haar lever opat. De vrouw zong op dat moment ijzingwekkende hymnes en zei het alfabet op, weet The Sun.

Een van de buren getuigde dat de vrouw ook bleef herhalen: "Je zal nooit meer wenen, mijn schat. Je zal voor altijd slapen. Ik hou van jou."

De buren probeerden de deur te forceren, maar toen ze binnenraakten was het al te laat. Politieagenten troffen nadien het kind dood aan, en de moeder lag bewusteloos op de vloer.

De gruwelijke zaak zorgt voor een schokgolf in Kenia. De vrouw is nu voor de rechtbank moeten verschijnen. Daar werd beslist dat ze aangehouden blijft. Een volgende zitting staat voor 8 mei gepland. Er wordt onderzocht of de vrouw aan mentale problemen lijdt.