33-jarige man vermoord in Huizingen: 17-jarige stiefdochter bedreigde hem met mes

door: MRO
politie
Afbeelding bron: Unsplash

In Huizingen is een man van 33 jaar op Kerstmis om het leven gekomen. Het parket heeft intussen een onderzoeksrechter gevorderd voor moord op de man.

De 33-jarige man woonde samen met zijn vriendin en 4 kinderen van haar, met name twee meisjes van 13 en 17 jaar, een jongen van 15 jaar en een meerderjarige die zondag niet thuis was.

De man was samen met de 15-jarige jongen en het 17-jarig meisje in een kamer. Daar ontstond een ruzie tussen de man en het meisje. Zij heeft haar stiefvader bedreigd met een mes.

"Volgens het meisje zou de man het mes dan afgenomen hebben en zichzelf met het mes gestoken, maar dit lijkt niet overeen te stemmen met de bevindingen van de wetsarts", laat het parket weten.

De moeder en haar dochter van 13 jaar waren in een andere kamer in het huis en hebben de feiten niet gezien. De jongen van 15 wel, maar hij moet nog verhoord worden.

Voor het 17-jarig meisje zal door het parket een jeugdrechter gevorderd worden met het verzoek haar in een gesloten instelling te plaatsen. Morgen zal er nog een autopsie op het lichaam van het slachtoffer gebeuren.

Tags Huizingen