Carrefour-kassierster krijgt pistool tegen het hoofd bij gewapende overval

door: STS
Opsporingsbericht
Afbeelding bron: Federale politie

De federale politie is op zoek naar twee personen die een Carrefour-supermarkt hebben overvallen. Er is een opsporingsbericht verspreid.

Twee personen stapten op zondag 20 maart 2022 binnen in de Carrefour Express op de Boulevard de Douai in Luik.

"De eerste verdachte ging achter de toonbank en bedreigde de verkoopster met een pistool, terwijl de tweede verdachte de klanten uit de winkel wegjoeg", melden politie en parket.

De verdachten gingen aan de haal met de inhoud van de kassa en sloegen op de vlucht.

Persoonsbeschrijvingen

De eerste verdachte sprak Frans tegen de kassierster en Arabisch tegen zijn handlanger. Op het ogenblik van de feiten droeg hij een lichtgekleurde pet met geruite klep. Hij droeg een jas waarvan het bovenste gedeelte en de kap donkerkleurig waren en het onderste deel kleurrijk, een donkere trainingsbroek met een witte streep op de zijkanten en zwarte schoenen. Hij had een oranje tas bij.

De tweede verdachte heeft een getaande huidskleur en donkere ogen. Hij sprak Frans en Arabisch. Op het ogenblik van de feiten droeg hij een donkere jas met kap, een donkere broek en donkere sportschoenen met witte zool.

Wie informatie heeft over dit feit kan contact opnemen met de politie via opsporingen@police.belgium.be, of via het gratis nummer 0800/30.300.