Politie zoekt dit individu na wat hij oudere man heeft aangedaan

door: STS
politie
Afbeelding bron: OnkelKrischan / Shutterstock.com

Een onbekende heeft een oudere man gewelddadig aangevallen in Eigenbrakel. Op vraag van de onderzoeksrechter heeft de federale politie een opsporingsbericht verspreid.

De gebeurtenissen vonden plaats in de nacht van 25 op 26 augustus. "De verdachte kwam ’s avonds toe met de trein uit Charleroi en hing in het centrum van Eigenbrakel rond. Na de feiten vluchtte hij via de Chaussée d'Alsemberg weg in de richting van Waterloo."

"Hij is vermoedelijk tussen de 25 en 30 jaar oud, ongeveer 1m80 lang en mager gebouwd. Hij heeft een getaande huidskleur en donker haar dat aan de zijkanten is kortgeschoren en korte dreadlocks die naar achteren zijn gekamd."

"Op het ogenblik van de feiten droeg hij een zwart T-shirt met een doodshoofd en witte patronen, een blauwe afgewassen jeansshort van het merk ICON2 en zwarte sportschoenen."

De politie roept iedereen op: "Heb je meer informatie over dit feit, gelieve dan contact op te nemen via e-mail (opsporingen@police.belgium.eu) of telefonisch (via het gratis nummer 0800/30.300).