Sabine Hagedoren heeft uitstekend nieuws: "24 graden, dat wordt weer een toppertje!"

door: STS
Sabine Hagedoren
Afbeelding bron: Photonews

Dinsdag werd dan wel wisselvallig, toch is de nazomer nog niet voorbij. Sabine Hagedoren voorspelt nog zeer mooie dagen.

Dinsdag werd een herfstachtige dag, met veel bewolking. Het bleef ook niet droog. "Er trekt een storing over het land. In de namiddag krijgt vooral het oosten nog regen of een bui. Dat kan soms een beetje intenser zijn, misschien met een donderslag erbij", zei Sabine Hagedoren op Radio 2.

De weervrouw zag "iets speciaals" gebeuren met de temperaturen. "Rond de middag haalden we temperaturen tussen 15 en 19 graden. Maar wanneer er in het westen opklaringen volgen, kan er nog 1 of 2 graden bij komen. Terwijl in het oosten de temperatuur wat gaat zakken."

Vannacht bedragen de minima 10 à 11 graden in het binnenland en 15 graden aan de kust.

Woensdag krijgen we beter weer. "Het blijft op de meeste plaatsen droog. De temperaturen liggen tussen 14 en 18 graden. Dat is redelijk normaal voor de tijd van het jaar."

Hagedoren weet nu al dat het weekend opnieuw schitterend weer gaat opleveren. "Dat wordt weer een toppertje. Het wordt zonnig en warm, met zaterdag 22 graden en zondag 24 graden."