Jongen van 12 jaar vertelt iedereen over zijn geaardheid. Dat had hij misschien beter niet gedaan want het deed hem een dramatisch besluit nemen

bron: Daily Mail
door: PMN
Afbeelding bron: Facebook
Chance Houle voelde zich al een tijdje niet goed in zijn vel. Een drastisch besluit dat hij genomen had, kwam hem heel duur te staan.

De 12-jarige Chance Houle wist al op jonge leeftijd dat hij in een verkeerd lichaam zat. De jongen wilde heel graag vrouw worden.

Toen de 12-jarige jongen uitkwam voor zijn geaardheid, werd hij zwaar gepest. Zo erg zelfs dat hij op 31 maart zelfmoord pleegde. 

Reanimeren
De familie van de jongen wist niet dat hij zo zwaar gepest werd. “Hij heeft zoveel pijn gekend”, luidt het. “Meer zelfs dan we ooit gaan weten. De pijn moet voor hem ondraaglijk zijn geworden. We gaven hem al ons liefde, maar dat volstond niet.”

Chance liet ook een afscheidsbrief na. De familie vond hem die 31ste maart in zijn kamer en probeerde nog alles te doen om hem te reanimeren, helaas tevergeefs. Het verhaal van de 12-jarige jongen gaat intussen de wereld rond. Het doet het debat over pesten weer oplaaien.