Dit is prachtig gedaan van prins Harry: Op deze manier bracht hij een prachtig eerbetoon aan zijn overleden moeder Diana tijdens het huwelijk

bron: Telegraaf
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Tijdens het huwelijk van prins Harry en Meghan Markle was er ook een opvallend moment. Het was een eerbetoon aan Harry’s overleden moeder Diana.

Tijdens het huwelijk van William en Kate was er een eerbetoon aan Diana. Harry wilde die traditie absoluut verderzetten.

Bij het binnenlopen van St. George’s Chapel werden de gasten verwelkomd door een prachtige boog van pioenrozen en witte rozen, beide favoriete bloemen van prinses Diana. Prins Harry heeft die bloemen vrijdag nog zelf geplukt uit de tuin van Kensington Palace.

De bloemen werden later verwerkt in het trouwboeket van Meghan. Harry koos voor vergeet-mij-nietjes, één van zijn moeders favoriete bloemen.

Harry was vastberaden zijn moeders familie te betrekken bij het huwelijk en nodigde haar broer en zussen uit: graaf Charles Spencer, lady Sarah McCorquodale en lady Jane Fellowes. De prins vroeg bovendien aan Jane Fellows om als enige voor te lezen tijdens de bruiloft.