Trouwen met Harry heeft grote gevolgen voor Meghan: Ze mag niet meer gaan slapen wanneer ze wil, mag nooit meer alleen buiten komen en daar stopt het niet bij

bron: BuzzFeed
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Meghan Markle en prins Harry kenden een erg mooie huwelijksdag. Op huwelijksreis zijn ze nog niet geweest, maar de verwachting is dat dit snel zal komen.

Voor Meghan zal in ieder geval niets meer hetzelfde zijn. Kleine, alledaagse dingen gaat ze nooit meer zelf kunnen doen. Zo mag ze bijvoorbeeld geen selfies meer nemen en die op de sociale media plaatsen. Ze mag zelfs geen persoonlijk account meer hebben op de sociale media.

Als Meghan zin heeft om te gaan shoppen, mag dat ook niet. Ze mag nooit alleen gaan shoppen of zelfs maar buiten komen. Meghan zal dan voortdurend in het oog gehouden worden door een securityteam dat volledig vrouwelijk is.

Meghan mag ook nergens meer haar handtekening zetten. Al ze in dezelfde ruimte is dan de Queen, mag Meghan niet gaan slapen voor de Queen slaapt. Ze mag ook geen korte shorts meer dragen of met haar benen over elkaar gaan zitten. En haar carrière als actrice is uiteraard ook voorbij.