VTM

Natalia heeft het nog steeds erg moeilijk met het verlies van vermiste avonturier Marc Sluszny: “Ik heb daar eens heel hard geweend”

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Gisteren werd de zoektocht naar de vermiste Antwerpenaar Marc Sluszny hervat. Voor even toch, tot het nieuws dat een duiker overleden was tijdens de zoektocht. Toen werd besloten om de zoektocht stil te leggen.

Sluszny raakte vermist in een grot in Frankrijk tijdens het duiken. Natalia kende Sluszny goed. Ze is net als hij gek van extreme uitdagingen, daarin konden de twee elkaar vinden. “Ik zei tegen hem altijd: ‘Ik durf mijn leven in uw handen leggen’. En ik meen dat nog altijd", zegt Natalia aan VTM-Nieuws.

De laatste keer dat Natalia hem zag was twee weken geleden, net voor zijn vertrek naar Frankrijk. De zangeres is erg aangegrepen door de hele situatie. “We hebben voor zijn vertrek nog twee uur op een terras gezeten. Hij was toen nog over zijn tocht naar Frankrijk aan het vertellen.”

Natalia probeert het verlies op haar manier te verwerken. “Hij heeft mij eens meegenomen naar Italië met zijn vliegertje. Dat was heel leuk. We zijn daar ook wat kilometers gaan zwemmen in de zee. Ik ben daar vorige week terug naartoe geweest. Ik heb daar toen eens heel hard geweend. Ik kan nauwelijks geloven wat er gebeurd is.”