VTM

Christy doet zeer pijnlijke ontdekking in 'Boer Zkt Vrouw': "Daarom ben ik vertrokken"

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Boer Jitse (22) kreeg een flinke domper te verwerken in ‘Boer Zkt Vrouw’. Nadat Siska zelfs niet naar Noorwegen afreisde, besliste deze week Christy (20) om naar huis terug te keren.

Christy verliet het programma op eigen initiatief. “Het ging mij toch allemaal te snel. Eerlijk? Ik was nog niet klaar voor een relatie. Om nu al te bepalen wat ik ga doen met de rest van m’n leven... Nee, daar is het nog te vroeg voor. Bovendien had ik geen gevoelens voor Jitse. Dan houdt het op, hé”, legt Christy uit in Dag Allemaal.

“En aanvankelijk was er ook wel een klik tussen ons, dus dacht ik dat die gevoelens misschien nog zouden komen. Maar in Noorwegen heb ik beseft dat dat niet zo was. En nee, ik heb niemand anders leren kennen intussen. “Zoals ik al zei: ik wilde gewoon nog geen keuze maken voor de rest van mijn leven.”

“Jitse en ik hebben elkaar drie keer gezien, en toen had ik echt een heel goede klik met hem. Maar in Noorwegen leerden we elkaar beter kennen, maar de vonk bleef uit. Ik besefte dat Jitse niet de jongen is die ik zoek. Hij is superlief en heel spontaan, en ik vind hem ook heel volwassen voor zijn leeftijd, maar ik was gewoon niet verliefd op hem. Dat is alles.”