VTM

Wendy Van Wanten heeft zeer drastisch besluit genomen over Frans

bron: Het Nieuwsblad
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Wendy Van Wanten heeft een drastisch besluit genomen over Frans. Dat raakte vandaag bekend.

Na twaalf jaar zijn Iris Vandenkerckhove - beter bekend als Wendy Van Wanten - en Frans Van Coppenolle niet langer een koppel. Frans maakte het nieuws bekend via de sociale media.

Het nieuws komt niet helemaal als een verrassing. Frans was ook al de grote afwezige vrijdagavond tijdens de première van het theaterstuk ‘Wie wordt de man van Wendy?’, een parodie gebaseerd op het gelijknamige VTM-programma waarin de zangeres twaalf jaar geleden koos voor Frans Van Coppenolle.

"Hij moet babysitten op de kinderen”, zei Wendy toen. “Estelle moest naar de tennisles gebracht worden en Clement had nog wat werk voor school.”

"IK MOCHT GEWOON NIET KOMEN KIJKEN"
"Dat is onzin", reageert Frans op de sociale media. "Jammer dat ik nooit heb mogen komen kijken naar ‘Wie wordt de man van Wendy?’”, schrijft hij. “Estelle had helemaal geen tennis en Clement heeft nog nooit huiswerk gemaakt op vrijdag.”

Volgens hem is de breuk het gevolg van de betere band tussen Wendy en haar zoon Dylan. “Plots stond ik op straat”, klinkt het. “Met niets, en dat na twaalf jaar alles te hebben gedaan uit liefde voor haar. Ik ben helemaal nooit van plan geweest om haar in de steek te laten, integendeel. De relatie was altijd mijn steun en toeverlaat in goede en kwade dagen. Helaas is iemand tussen ons komen te staan die van in het begin tegen mij was.”