VTM

“Hier had Frans het heel moeilijk mee in zijn relatie met Wendy Van Wanten: Geloof me, daar gaat veel verdriet mee gepaard”

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Het is een bitter einde geworden voor Wendy Van Wanten (58) en Frank Vancoppenolle (56). Ze zagen hun relatie na 12 jaar stranden.

Het zou Wendy haar zoon Dylan (34) geweest zijn die haar voor het blok heeft gezet: “Hij of ik?” Wendy koos dit keer voor haar zoon. De twee hebben sinds kort terug een beter contact en dat wil de zangeres blijkbaar niet meer verliezen.

“Als je kijkt naar Wendy en Frans is de goegemeente allicht geneigd om te denken dat de stiefvader jaloers is op de liefde van een moeder voor haar zoon”, zegt professor Barbara Lavrysen van de KU Leuven aan Het Laatste Nieuws.

"ZE DENKEN DAT DIT HET EINDE VAN HUN RELATIE IS"
“Ik zie ze ook, stiefvaders die zich bedreigd voelen door de relatie tussen een moeder en haar zoon. Alleen gebruik ik niet graag het woord ‘jaloezie’. Want ik stel vast dat stiefouders - die in een samengesteld gezin de positie van een outsider innemen - gewoon vaak bang zijn om uit de boot te vallen.”

“Ze denken dit het einde zal van hun relatie zal betekenen. En geloof me, met dat soort angsten gaat veel verdriet gepaard.”