Lindsay is heel duidelijk tegen haar broer Christoff: “Geen denken aan dat we dit doen”

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Christoff en Lindsay doen de kerken vollopen. Ze trekken momenteel het land rond met hun kerstconcerten. In totaal geven ze zo’n 19 concerten.

Hun concerten gaan verder dan een paar kerstliedjes te zingen. “Ten eerste moet er natuurlijk een kerk zijn, enkel daar treden we in op, want zo'n decor maakt het plaatje compleet, zeker omdat we samen zingen met het kinderkoor Scaletta”, licht Christoff toe in Het Laatste Nieuws. 

“Ten tweede zijn traditionele kerstliedjes niet aan ons besteed, want op den duur zijn de mensen die beu. We brengen onze eigen nummers, maar toch is het géén schlagerfestival."

Maar Kerstmis zelf vieren Christoff en Lindsay in familiekring. “Mijn verloofde Ritchie zal mee aan tafel zitten, mijn petekindje Lisa-Marie zal het familiefeest bewust meemaken en onze ouders zijn gezond en pas verhuisd naar hun nieuwe woning.” 

"HEEL VEEL VRAAG"
“Én dan nog zo dikwijls mogen optreden: fantastisch! Dan moet ik er zelfs nog bij vermelden dat we véél meer aanvragen gehad hebben dan de 19 concerten die we nu gaan doen. Er waren 67 kerken geïnteresseerd."

Christoff is ook de peter van Lisa-Marie, het kindje van Lindsay. “En hij is een vrij hevige”, verklapt Lindsay. “Hij wilde Lisa-Marie direct inschakelen als kerstkind in de kribbe tijdens onze optredens..." Maar dat was buiten de mama gerekend. “Maar het mocht niet. (bulderlach) Het leuke is dat Lisa-Marie mij écht al kent, ook als ze mij op televisie ziet”, besluit Christoff.