Laura Tesoro is zichzelf enkele keren hard tegengekomen dit jaar : "Ik moet alles even op een rijtje zetten"

bron: Showbizzsite
door: Redactie
Afbeelding bron: Medialaan
Het was een jaar met ups en downs voor Laura Tesoro. Ze was heel succesvol, maar tegelijkertijd is ze zichzelf een paar keer hard tegengekomen. Daar had de relatiebreuk met Giovanni natuurlijk mee te maken.

 

Laura Tesoro heeft een druk jaar achter de rug. Ze was veel te zien op tv met Boxing Stars, Belgium’s Got Talent en The Voice Kids. Ook op muzikaal vlak was het heel druk voor haar. Ze liet haar nieuwe single Mutual op haar fans los. Ondanks al dat succes, heeft Laura het toch af en toe moeilijk gehad en dat vindt ze goed, vertelt ze in Nina. 

"Normaal sta ik niet lang stil bij alles wat er om haar heen gebeurt, maar op het einde van het jaar wil ze wel altijd eens overlopen hoe ik het afgelopen jaar ervaren heb. 'Wat heb ik gedaan in 2018? Wat vind ik ervan? En wat wil ik voor mezelf in 2019?' Even de tijd nemen om alles op een rijtje te zetten zodat Ik volledig klaar ben om in 2019 er weer op volle kracht in te vliegen. 'Maar eerst even kerst vieren.' Dat is mijn favoriete feest van het jaar"