Lien Van de Kelder vreest het ergste nadat haar personage Marie het noorden kwijt is: “Als dat maar niet gebeurt wanneer mijn kindjes erbij zijn”

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Lien Van de Kelder is er niet helemaal meer gerust in. De fans van Familie haten Marie en dat laten ze op de sociale media ook duidelijk merken.

“Op m’n Instagramaccount - ik ben daar nog maar in februari mee begonnen - las ik één rare reactie: ‘Marie is het grootste rotwijf ooit’. Dat vond ik nog goed”, bedenkt Lien zich in Dag Allemaal. “Oké, het weekt emoties los, fijn! Maar dan volgde: ‘En dat Lien Van de Kelder die rol wil spelen is een schande’.

“Wacht, er stond nog iets achter: ‘Ik hoop dat iemand haar vandaag nog in elkaar slaat op straat’. Oei, dat gaat wel heel ver. Ach ja... ‘Als mijn kindjes maar niet naast me staan mocht ik echt een pak slaag kr?gen’, denk ik dan.”

“Ik lig daar helemaal niet wakker van. Dat ze Marie maar haten. Dat is wat een soap moet doen: extreme reacties losweken. Het is fijn dat Marie zo hard de gemoederen beroert. Zeker nu ze na haar tirannieke moeder ook Evy heeft vermoord”, besluit Lien.