VTM

Sandra Bekkari verrast iedereen: “Om deze reden ga je even niets meer van mij horen"

bron: Eigen berichtgeving
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Sandra Bekkari deelde zaterdag een verrassende boodschap. Ze zal een tijdje niets meer van zich laten horen. “Ik ga met mijn gezin genieten van de kerstvakantie”, laat ze weten op de sociale media.

“Even terug die batterijen opladen voor een jaar vol nieuwe ambities en dromen. Er staat heel wat op de planning, waaronder een droom die mij nu reeds een bijzonder warm gevoel geeft. Samen met @kim_milants (de mama van Jasmijn die nog steeds vecht tegen leukemie ?) en nog een aantal andere straffe mama’s gaan we van start met ‘Super Krachtig Lekker”.

“Dit in samenwerking met de afdeling kinder hemato oncologie UZ Gent, het kinderkankerfonds en Kom op tegen kanker gaan we superhelden steunen in hun gevecht en dit aan de hand van lekkere, gezonde maaltijden en een evenwichtige eetbeleving. Want superhelden verdienen superkrachten!” 

“Kortom, wordt ongetwijfeld vervolgd.  Ik wens jullie allemaal een heel fijn eindejaar en een gelukkig, gezond en liefdevol 2019!  Dank jullie wel voor jullie enthousiasme en warme reacties het voorbije jaar. Love u all.”

Tags