VTM

Familie-actrice Erika Van Tielen trekt pijnlijke conclusie na haar relatiebreuk

bron: Eigen berichtgeving
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Familie-actrice Erika Van Tielen heeft het niet altijd even makkelijk. Ze moet immers haar kinderen Finn en Rowen alleen opvoeden na de breuk met de papa van haar twee zoontjes.

“Sinds het voorjaar 2008 is alles anders”, vertelt Erika op haar blog. “Maar kijk, it is what it is. En wat het moest zijn, blijkbaar. Omdat wat was, niet houdbaar bleek.”

“En het gaat wel. Ik durf stilaan te zeggen dat ik trots ben op ons drietjes. Ik heb dan ook heel bewust en intens gewerkt aan ons ‘nieuwe team’. De trio-versie van ons oorspronkelijke kwartet.”

Moeilijkste
“Wat ik het moeilijkste vind? In mijn kleine bedrijfje CEO, creative en zorgverlener tegelijk zijn. Een duidelijk kader creëren, alle praktische zaken plannen en regelen, maar ook pamperen en entertainen. Koken, wassen en plassen. Maar ook huiswerk begeleiden. Taxi-diensten naar voetbaltraining en zwemles plannen en verzorgen. Opvang organiseren en boekentassen maken. Maar ook meespelen, knutselsessies faciliteren en verhaaltjes voorlezen.”

Dagelijkse taken
“Je beseft pas hoe makkelijk het is om die dagdagelijkse taken te verdelen, als je ze plots allemaal alleen moet doen. En dan krijg ik stiekem nog onwaarschijnlijk veel support van mijn ouders, grootouders en zus. (Eindeloos respect voor wie het écht alleen moet doen!)”