Fantastisch wat Christoff doet voor fan die dramatisch nieuws te horen kreeg

bron: Eigen berichtgeving
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Christoff heeft zijn groot hart weer laten spreken. De zanger deed iets fantastisch voor een fan die net haar man is verloren.

De man was een grote fan van Christoff. “Ik wil jullie allemaal hartelijk danken voor de mooie kaart van Christoff die ik mocht ontvangen van hem en de fanclub na het overlijden van mn lief op 9 februari 2019”, schrijft Paul Ouwerkerk op zijn Facebook. 

“M’n lief Richard van de Wetering was al van het prille begin fan van Christoff en heeft mij ook aangestoken.....ons laatste concert bij Christoff was in de Elisabeth zaal in Antwerpen wat heeft mn lief nog genoten..maar in de nacht van 9 februari is hij in zn slaap aan een hartstilstand overleden.” 

“Hij is 51 jaar geworden...en na 26 jaar samen te zijn geweest waarvan 17 jaar getrouwd...zal ik hem ontzettend missen. Ik wens Christoff en zn lief dezelfde liefde als die wij voor elkaar voelde..en ik haal veel troost uit z’n muziek..op de uitvaart hebben we ook Christoffs ‘Onze vader’ afgesoeelt...gaf veel troost...bedankt allemaal”

Tags christoff