VTM

Zorgen om vrouw van Bo Van Spilbeeck: Dit is er aan de hand

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Vanaf deze week ligt het boek van Bo Van Spilbeeck eindelijk in de winkel. Dat kreeg de toepasselijke titel ‘Eindelijk vrouw’.

Voor Bo Van Spilbeeck is het een hele opluchting dat ze vrouw is geworden. Maar haar vrouw Marianne heeft het er wel heel moeilijk mee dat ze haar man definitief kwijt is.

"Marianne zit er een beetje verslagen bij, ze zegt niet veel. Net zoals dit moment voor mij heel bepalend is, besef ik dat het dat voor haar ook is. Nu is er namelijk geen weg terug meer. We kunnen niet meer doen alsof. Michèle (zijn dochter, red.) weet ervan, dus het bestaat”, citeert Dag Allemaal Bo uit haar boek.

"Ik besluit iets heel belangrijks voor mezelf. Ik moet er alles aan doen om Marianne niet te verliezen. Wanneer Michèle even later de deur uit is, blijft Marianne verslagen aan tafel zitten. Terwijl bij mij de opluchting de boventoon voert, zit zij met een wrang gevoel.’ 

“Ze ziet dertig jaar geluk en gezin in elkaar storten. Ik verontschuldig me bij Marianne. Die excuses verdient ze, vind ik. Maar ik kan niet terugnemen wat er gebeurd of gezegd is."