Verschrikkelijk voor Marianne Devriese: “Heel hard beginnen huilen op set van Familie om deze reden”

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: VTM
Het is voor Marianne Devriese en haar man Steve Geerts niet altijd even makkelijk geweest om voor hun jongste dochter Pippa te zorgen. Het meisje heeft een genetische aandoening en autisme.

Het duurde heel lang voor de dokters precies wisten wat er met Pippa aan de hand was. Marianne Devriese voelde al langer dat er iets mis was met haar jongste dochter.

Dat liet zich zelfs voelen tot op de set van Familie. “Een mama wéét zoiets. Op een dag, op de set van ' Familie' - Pippa was toen zestien maanden - ben ik gecrasht. Het gebeurde toen ik een kindje van exact haar leeftijd hoorde praten. Dat verschil. Ik ben heel hard beginnen te huilen", vertelt Marianne in Het Laatste Nieuws.

“Voor mezelf vind ik het belangrijk om te weten dat ons geen schuld treft. Vóór die diagnose dacht ik weleens dat er misschien een verband was met de miskraam van mijn karakter Evy in ' Familie'. Ik was, toen ik die scènes moest spelen, zwanger van Pippa. Ik heb die opnames heel intens beleefd. Had ik mijn ongeboren kindje misschien schade toegebracht? Nee, weet ik nu. We hebben gewoon pech."