Marthe van K3 heeft een nieuw lief gevonden

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Afbeelding bron: Instagram
Vorige zomer kwam er een plots een einde aan de relatie tussen Viktor Verhulst en Marthe De Pillecyn. Er was niemand die dat verwacht had.

Marthe De Pillecyn van K3 heeft veel afgezien van die breuk. "Tussen de shows door zat ik mijn loge te huilen", zei ze eerder al.

Maar dat verdriet heeft plaats gemaakt voor grote vreugde. Zo heeft Marthe een nieuwe vriend gevonden. Het gaat om autohandelaar Glenn. Marthe zelf wil er nog niets over kwijt.

Haar nieuwe vriend Glenn wil dat wel doen, na wat aandringen. Het weekblad Dag Allemaal contacteerde de autohandelaar uit Sint-Pieters-Leeuw. 'Of Marthe en ik een relatie hebben?’ herhaalt hij de vraag van de journalist. ‘Dat kan, maar ik ga dat niet bevestigen’. Om even later toch overstag te gaan: ‘Ik ga het u zeggen: het is zo. Maar het is nog pril. Marthe en ik zijn nog volop aan het uitzoeken welke richting onze relatie zal uitgaan.’

Het dus nog allemaal vrij nieuw. De twee zijn nog erg zoekende of hun relatie een goede kans maakt. Zij zitten nog in het stadium van behoedzaam aftasten. Er is iets, maar kan dat uitgroeien tot een volwaardige liefde? Dat zijn beide jonge mensen nu volop aan het ontdekken.