VTM

Toch nog een verrassing in 'Blind Getrouwd'? 'Vanavond wordt duidelijk wie echt nog een koppel vormt op dit moment'

bron: VTM
door: PMN
Afbeelding bron: VTM
Vanavond valt het doek over het huidige seizoen van 'Blind Getrouwd'. Vanavond weten we met zekerheid wie er momenteel nog samen is van de koppels besloten om door te gaan met hun huwelijk.

Vijf koppels begonnen elf weken geleden aan het experiment van hun leven: blind trouwen. Gemiddeld 1.200.000 kijkers – goed voor 44,8% marktaandeel (VVA18-54, live+7) – volgden de evoluties in hun huwelijk de voet. In de laatste aflevering van Blind Getrouwd wordt duidelijk wie, enkele maanden na hun jawoord, nog steeds een koppel vormt. Alle deelnemers komen ook voor het eerst samen om terug te blikken op hun experiment.

Voor 2 koppels eindigde het avontuur vorige week. Jolien & Lenny en Annelies & Joris zetten een punt achter hun huwelijk. Hoe vergaat het hen vandaag op amoureus vlak? Stijn & Joke, Elke & Tim en Line & Victor besloten om getrouwd te blijven en verder te investeren in hun relatie. Welke invloed heeft die extra tijd gehad op hun relatie? Groeiden de koppels na het beslissingsmoment dichter naar elkaar toe?

Alle deelnemers verzamelen in de slotaflevering ook om samen terug te blikken op de hoogtepunten van hun experiment. Ze herbekijken de meest memorabele momenten en praten openlijk over hun eerste indrukken, hun aanpak, hun ervaringen, hun openingsdans, hun huwelijk én hun huwelijksnacht.... Blind Getrouwd is er vanavond om 20.35 uur op VTM.