“Ik heb dat nog gekocht voor Tanja Dexters want ze had er zelf geen geld voor, en nu lapt ze mij zoiets”

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Tanja Dexters (42) maakt het zichzelf niet makkelijk. De Ex-miss België heeft een ravage aangericht in het luxueuze nieuwbouwappartement van een vriend.

Het appartement is van zakenman Guy Agemans. Hij heeft nu voor duizenden euro’s kosten door de schuld van Tanja Dexters. “Ondanks alles ben ik haar altijd blijven helpen”, vertelt Guy in Dag Allemaal. “Ik liet zelfs een nieuwe wasmachine en droogkast plaatsen. Op mijn kosten, zelf had ze daar het geld niet voor. Om die machines keurig in een kast weg te stoppen, boekte ik een schrijnwerker. Ik liet Tanja weten wanneer hij langs zou komen, maar die bewuste dag stond hij voor een gesloten deur.”

“Tanja zat op dat moment op een feestje in Mol. “Ik schrok toen ik haar opbelde: ‘Ja zeg, nu past mij dat niet, hoor. Ik ga hier niet vertrekken voor een wasmachine.’ Licht geagiteerd vroeg ik haar of ze niet beschaamd was, maar ze trok zich er niets van aan. Ze vond dat m’n vrouw maar moest gaan. Zo respectloos. Uiteindelijk is de man van haar zus Cindy naar de loft gereden om de schrijnwerker binnen te laten."