VTM

VTM kondigt opvolger van ‘Wauters vs Waes’ aan: “Met gans Vlaanderen als enorme supporters”

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
VTM pakt volgende winter uit met een opvallend programma. In ‘Beat VTM’ nemen acht tv-gezichten tegen evenveel onbekende Vlamingen.

Het programma zal uitgewerkt worden Eddie Gregoor, die man die ook ‘Wauters vs Waes’ maakte. “Alles is mogelijk: van dameskapper tot apneuduiker. Van koorddanser tot kraanmachinist. Van biatleet tot schaapshoeder. Voorwaarde is wel dat je binnen honderd dagen specialist kan worden en een uitdaging wil aangaan”, zegt Eddie in Het Laatste Nieuws.

Dit programma is de opvolger van ‘Wauters vs Waes’, dat toen een echt kijkcijferkanon werd. Wie de bekende Vlamingen worden is een goed bewaard geheim. "Het zijn stuk voor stuk topnamen van VTM. Die groep is natuurlijk groot en heel divers met namen als Koen Wauters, Niels Destadsbader, Nathalie Meskens, Laura Tesoro, de broers Coppens of Kürt Rogiers. Maar wie van hen de uitdaging aangaat, zeggen we nog niet. Elke topper is wild enthousiast om de handschoen op te nemen, maar uiteraard moeten alle agenda's wel matchen. Da's een titanenwerk", gaat Eddie verder.

“Zeker is wel dat 'Beat VTM' een spektakelprogramma zal worden. Denk inderdaad maar aan Wauters vs. Waes. Met gans Vlaanderen als enorme bende supporters", aldus nog Gregoor.