Plopsaland heeft dringende waarschuwing: "Klik daar nooit op"

bron: Knack
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Je hebt het misschien ook al gezien op Facebook, er circuleren berichten dat je kans maakt op gratis ticket s van Plopsaland. Bij Plopsaland waarschuwen ze alvast voor die berichten.

In het bericht staat te lezen dat Plopsaland vier gratis tickets weggeeft per gezin naar aanleiding van hun 25ste verjaardag. In een persbericht benadrukt Plopsaland dat het gaat om fake news en vooral niet op de link te klikken.

Het zou gaan om zogenaamde phisingberichten waarbij oplichters gevoelige informatie proberen te verkrijgen om het vervolgens te misbruiken. "We kregen sinds gisteren verschillende meldingen op Facebook van opmerkzame bezoekers en volgers en willen dan ook iedereen waarschuwen om dergelijke Facebookberichten niet te openen en in geen geval op de links te klikken!", stelt Sebastien Momerency, Marketing Director van de Plopsa Group.

"We vinden dit uiterst belangrijk om te signaleren, zeker omdat we merken dat het phisingbericht al duizenden keren gedeeld werd. We raden mensen dan ook aan om enkel via de officiële communicatiekanalen van Plopsa of van partners aan wedstrijden en andere acties deel te nemen", aldus nog Momerency.