Nederlandse royaltywatchers fronsen hun wenkbrauwen over prinses Elisabeth: “In plaats daarvan moest ze mee op pelgrimstocht en de brandweer bezoeken’

bron: Beaumonde
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Prinses Elisabeth is nog eens in het openbaar verschenen. Dat was tijdens een bezoek aan de Brusselse brandweer met haar vader koning Filip.

De Nederlandse royaltywatchers is de voorbije weken wel iets opgevallen bij prinses Elisabeth. “Ze is een meisje van zeventien jaar dat even thuis is van de kostschool in Wales. Wat wil een meisje van die leeftijd dan doen?”, klinkt het op de website ‘Beau Monde’.

“Je zou denken aan uitslapen, je vriendinnen opzoeken, uitgebreid bijkletsen met je broers en zusje. En misschien dat er ook iets in je opkomt aan schermtijd, socials, spotify en shoppen.” 

“Zo niet prinses Elisabeth van België, die met Pasen door haar ouders weer op een stukje bedevaart werd getrakteerd: ze lopen als gezin de pelgrimsroute naar Santiago de Compostela in stukken. Daarna moest ze met haar vader een bezoek brengen aan de brandweer."