Mensen keren geschokt terug uit school van prinses Elisabeth: “Willen onze leerlingen alleen maar beschermen”

door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Prinses Elisabeth kan al beginnen aftellen naar de krokusvakantie. De dochter van koning Filip en koningin Mathilde volgt momenteel les in Wales aan het UWC Atlantic College.

Maar de school ligt nu onder vuur. Het blijkt namelijk niet zo makkelijk te zijn om de school binnen te raken. Sommige mensen die de school bezochten, keerden zelfs overstuur terug door de strenge veiligheidsmaatregelen die er gelden.

“Dit spijt ons enorm”, reageert directeur Peter T. Howe op de sociale media. “We willen alleen maar onze leerlingen en ons personeel beschermen. Om die reden willen we weten wat sommige mensen hier op school komen doen en waarom ze daar zijn. Misschien zijn we net iets te voorzichtig geweest.”

“We gaan het systeem opnieuw herbekijken. Maar er zijn ook regels die niet zullen veranderen. Bezoekers moeten zich op voorhand aanmelden en mogen niet vrij rondlopen op school. Ze zullen begeleid worden door één van onze medewerkers. Er zijn ook plaatsen in de school die alleen maar toegankelijk zijn voor leerlingen en personeel. Zij moeten zich te allen tijde veilig blijven voelen.”