Vrees dat er een haar in de boter zit bij Wendy Van Wanten en Frans: Dit is er aan de hand

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Voor Wendy Van Wanten wordt volgend jaar een feestjaar. Ze viert haar zestigste verjaardag en staat dan ook dertig jaar op het podium.

Het zal je allicht niet verwonderen dat Wendy Van Wanten grootse plannen heeft voor dat feestjaar. Ze deed dat tijdens een persconferentie. Wendy zet haar feestjaar in op 29 februari in het Kursaal van Oostende. 

“Op een schrikkeldag, want ik ben ook altijd een beetje een speciaal geval geweest, hé”, giechelt Wendy in Dag Allemaal. “Ik luid ze in onder het motto: ‘30 jaar Iris Vandenkerckhove/30 jaar Wendy Van Wanten.’ Ik vier immers ook dertig jaar carrière, hé.”

Opmerkelijk was dat Frans niet aanwezig was op de persconferentie. Ze verzoende zich vorig jaar opnieuw met hem. “Euhm, er zit geen haar in de boter, hoor, alles is oké. Hij kon zich niet vrijmaken vandaag, dat is alles”, zegt Wendy.

Bij Dag Allemaal vertrouwde men het toch niet. ‘Even lijkt het alsof Wendy opnieuw een rookgordijn optrekt, zoals kort voor hun breuk vorig jaar. Intussen werd ons vanuit Wendy’s dichte entourage bevestigd dat ze wel degelijk nog altijd een koppel vormt met Frans.'