Annelien Coorevits deed tijdens haar relatie met Olivier Deschacht een zeer pijnlijke vaststelling

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Deze week werd bekend dat Ex-Miss België Annelien Coorevits en voetballer Olivier Deschacht uit elkaar zijn. Een jaar na hun sprookjeshuwelijk hebben ze een punt achter hun relatie gezet.

De precieze reden van hun breuk is niet officieel bekend. Maar hun relatie ging in het verleden al wel vaker door woelige vaarwateren. Daar wisten ze zich toen altijd een weg uit te vechten, maar deze keer is hen dat niet meer gelukt.

In het verleden had Annelien Coorevits het in interview al eens over haar relatie met Olivier Deschacht. En ze was toen eerlijk: nee, niet alles liep perfect. Hun relatie was niet altijd even harmonieus. Maar ze was wel bereid om ervoor te blijven gaan.

Annelien was altijd heel realistisch als het op haar relatie aankwam. “Ik geloof sowieso al niet in het concept van ‘de ware’, van de soulmate’, bekende ze eerder dit jaar in een interview. “Ik denk dat elke mens met heel veel verschillende mensen gelukkig zou kunnen zijn. En dat het vooral van timing en toeval afhangt bij wie je uiteindelijk terechtkomt.”

Ze is gaandeweg tot een pijnlijke vaststelling gekomen. “Ik zie Olivier enorm graag, hé”, zei ze. “Maar als Disney-fan vond ik het jammer dat met ouder worden ook het besef kwam dat de prins op het witte paard niet bestaat.”