Meghan verschijnt in het openbaar met Archie en moeders kunnen niet aanzien wat ze met hem doet: “Echt een schande”

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Archie, het zoontje van prins Harry en Meghan Markle, heeft deze week zijn eerste echte publieke verschijning gemaakt. Maar van zodra er foto’s van verschenen, kwam zijn moeder Meghan alweer onder vuur te liggen.

Meghan had haar zoontje meegenomen naar een polowedstrijd. Ze ging samen met haar schoonzus Kate Middleton hun mannen aanmoedigen die deelnamen aan een toernooi voor het goede doel. Van zodra er foto’s werden vrijgegeven van deze uitstap, gingen veel moeders op hun achterste poten staan door wat ze te zien kregen.

Ze konden het niet laten als echte ‘momshamers’ kritiek te spuien op Meghan. Volgens hen zag zij eruit alsof ze Archie elk moment kon laten vallen. “Meghan weet niet eens hoe ze haar eigen baby moet dragen! Echt een schande”, reageerde iemand. “De manier waarop kleine Archie wordt vastgehouden is eng”, vond een ander. “Waar is de nanny om de baby te dragen?”, vroegen ze zich zelfs af.

En daar stopte de kritiek niet. Volgens hen had Meghan haar zoontje ook wel een zonnehoedje en sokken mogen aantrekken. “Hij is nog zo jong, zonnecrème is echt niet genoeg!”, luidde het.