Het gaat niet goed met Carmina na het overlijden van haar vriend en wielrenner Bjorg Lambrecht: Dit is er aan de hand

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Instagram
Het gaat momenteel niet goed met Carmina Clipea. Haar ouders maken zich zorgen. Carmina was de vriendin van de overleden wielrenner Bjorg Lambrecht. Ze zouden volgende week zaterdag nog samen afreizen naar Spanje.

Carmina Clipea (20) was vier maanden samen met Bjorg Lambrecht (22). Ze leerden elkaar kennen via Britt, de zus van Bjorg. Zij en Carmina zaten op dezelfde school. 

Op het moment dat het nieuws kwam van het overlijden van Bjorg, zat Carmina met haar moeder Laura in de auto. "Carmina hield het niet meer. Ze greep haar gsm en belde naar Anje, de mama van Bjorg. Ik zag het meteen aan het gezicht van mijn dochter. (gaat trager spreken) Anje zei dat het helaas waar was. Bjorg was wel degelijk overleden. Ik heb de wagen aan de kant moeten zetten. Mijn arme meisje brak”, zegt een wenende mama Laura in Het Laatste Nieuws.

De ouders van Carmina maken zich zorgen om haar. "Ze denkt en hoopt vooral dat hij straks gewoon terugkomt. Dat hij wéér maar eens is gaan fietsen. Maar dan komt telkens dat besef: baf. Bjorg komt niet meer terug."

Carmina zal haar vriend Bjorg gaan groeten. "Een akelige gedachte", zegt Carmina. "Normaal zouden Bjorg en ik volgende week zaterdag naar Spanje vertrekken. Op hoogtestage, maar hij zou ook een beetje tijd maken voor ons twee. Dat was ideaal geweest, zo vlak voor de start van de Vuelta."