Tom Waes is er diep bedroefd van: “Dat vieze gevoel gaat nog lang nazinderen"

bron: Dag Allemaal
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Tom Waes (50) kreeg onlangs bij hem thuis inbrekers over de vloer. Ze gingen onder andere aan de haal met twee horloges, waaronder een Rolex die hij vijftien jaar geleden van zijn verloofde Mieke cadeau kreeg. “De massale steun doet me deugd”, zegt Tom in Dag Allemaal.

Tom Waes heeft ondertussen de hoop opgegeven dat hij zijn horloges nog terugziet. “De massale steun doet wel deugd”, vertelt hij in Dag Allemaal. “Ik krijg honderden berichtjes van mensen die het internet afspeuren. Ik begrijp eigenlijk niet wat die dieven heeft bezield. Ze hebben verdorie zelfs mijn zwembroek en zonnebril meegenomen.” Op het ogenblik van de inbraak was Tom niet thuis. “Voor die inbrekers was dat een geluk”, zegt hij.

Tom stuit echter ook op onbegrip van sommigen, die suggereren dat “hij toch probleemloos twee nieuwe horloges kan kopen”. “Ja, dat kan wel, maar het gaat mij niet om het financiële”, reageert Tom. “Het is de emotionele waarde die ik aan de Rolex hecht. Een nieuwe kopen zal dat gemis niet goedmaken. Ik ga ons huis nu extra laten beveiligen. Maar ja, het is te laat, hé. Dat vieze gevoel dat er iemand in ons huis heeft rondgelopen, gaat nog lang nazinderen.”

 

Tags tom waes