Tom Waes heeft opmerkelijk voorstel gekregen: “Het komt van het krapuul van Molenbeek”

door: Redactie
Tom Waes
Afbeelding bron: VRT - Johan Jacobs
Door de coronamaatregelen is een klassieke ‘Reizen Waes’ onmogelijk. Tom Waes blijft daarom dit keer dicht bij huis. In 'Vandaag' onthulde hij de strafste uitnodiging die hij heeft gekregen. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

Voor ‘Reizen Waes – Binnenland’ deed Tom Waes een tijdje geleden een oproep. Mensen mochten hem tips sturen over de mooiste of bijzonderste plekjes in België, die Tom voor zijn programma zou kunnen bezoeken. In ‘Vandaag’ vertelde Tom Waes over het opmerkelijkste voorstel dat hij heeft gekregen.

“Er wordt héél veel over Molenbeek gesproken. Dat is tot ver in het buitenland in het nieuws gekomen op een heel slechte manier. En ik ben uitgenodigd. Door, denk ik, zelfs het krapuul van Molenbeek. Zij stelden voor om eens te komen kijken. “Het krapuul van Molenbeek”, dat hebben ze niet met zoveel woorden gezegd, maar ze hebben wel aangegeven dat ze de probleemjongeren zijn.”

“Ik vind het heel tof dat ze mij hebben aangesproken, want ik wil wel eens gaan kijken. Ze hebben ook gezegd dat ik hen alles mag vragen, dus het interesseert mij wel”, aldus Tom. We krijgen binnenkort dus misschien een ‘Reizen Waes Molenbeek’ te zien. “Als ik geen slaag krijg tenminste”, grapt Tom.

 

Tags tom waes