Willy Sommers krijgt zeer onaangename boodschap van zijn dochter Luna: “Met een bang hartje”

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Willy Sommers heeft samen met echtgenote Cindy twee kinderen, dochter Luna (17) en zoon Luka (13). Willy geeft zijn kinderen veel vrijheid, maar toch hoopt hij dat ze zo lang mogelijk thuis blijven wonen.

Willy Sommers heeft daarvoor zelfs zijn huis verbouwd. “Een tiental jaar geleden hebben wij het hele huis verbouwd. Luna en Luka hebben nu allebei een eigen slaapkamer met badkamer. Allemaal met de bedoeling dat ze zich goed voelen en zo lang mogelijk bij ons blijven”, lacht Willy in Dag Allemaal.

Of dat zal lukken, da’s een ander paar mouwen. “Luna begint binnenkort aan haar laatste jaar in de humaniora, en ze heeft al laten vallen dat ze daarna graag op kot zou gaan. Het zal toch met een klein hartje zijn dat we haar laten gaan... Maar we zullen wel een beetje controle proberen te houden over wat ze doet.”

“Ik ga Luna geregeld ’s nachts ophalen van een fuif, en meestal ga ik ’n kwartier te vroeg om te zien wie er daar allemaal binnengaat en buitenkomt”, lacht de zanger. “Dan bel ik naar Luna dat ik er ben, en dan zegt ze: ‘Oké, maar niet binnenkomen, hé!’’