Anuna De Wever reageert voor het eerst na hectische nacht op Pukkelpop: "Dat vond ik angstaanjagend"

bron: Het Laatste Nieuws
door: Redactie
Anuna De Wever
Afbeelding bron: Photonews
Anuna De Wever en haar vriendinnen zijn deze nacht lastiggegevallen op Pukkelpop. Eerder op de avond kreeg ze ook al boegeroep over zich heen omdat uitleg kwam geven over het klimaat voor Youth For Climate.

Bij VTM NIEUWS reageerde Anuna op de hectische nacht. "Ik sliep met mijn vriendinnen op de camping en we werden agressief behandeld. Ze keken in de tenten omdat ze op zoek waren naar mij. Dat vind ik angstaanjagend. Ze zijn zelfs beginnen plassen op de tenten."

Anuna De Wever besloot dan maar om het festival te verlaten. Het is nog niet duidelijk of ze nog terug zal keren. "We werden veel nageroepen op Pukkelpop. Er werd ook geduwd en mensen kregen bier over zich heen. Zelfs in de trein naar huis nog."

Tom Van Grieken

Ze werd vannacht lastiggevallen door jongeren met Vlaamse leeuwenvlaggen, dus Chokri Mahassine van sp.a besloot om de vlaggen weg te halen. Daarop reageert Tom Van Grieken dan weer geschrokken. "Omdat Anuna De Wever werd uitgejouwd, haalt ze de vlaggen weg. Wat een zwaktebod", klinkt het op Twitter.

Ook Theo Francken begrijpt niet waarom de vlaggen weg moeten. "Waarom de vlaggen verwijderen? Wat een volwassen reactie", klinkt het.