Kinderen van Willy Sommers trekken aan de alarmbel en doen hem schrikken: “Oei, dat heb ik over het hoofd gezien”

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Willy Sommers (67) bracht deze zomer vier dagen in Barcelona door met Cindy, Luna en Luka. Dit was op uitdrukkelijke vraag van de kinderen.

“De kinderen hadden gevraagd of we eens een paar dagen met ons vieren op vakantie konden gaan”, vertelt Willy Sommers in Dag Allemaal. “Ik zei: ‘Oei, dat heb ik precies over het hoofd gezien.’ Omdat wij ook een verblijf aan de kust hebben, dacht ik dat Luna en Luka daar blij mee waren. Maar blijkbaar wilden ze er een keer met ons vieren tussenuit. Een paar dagen weg met het vliegtuig. Tja, ik treed 55 keer op in twee maanden. En dan is het nodig dat Luna en Luka soms eens aan de alarmbel trekken.”

Het deed deugd om er eens met zijn vieren tussenuit te zijn. “Want dat gebeurt niet vaak. Luka heeft vier dagen aan mijn lijf gehangen. Ik vermoed dat hij dacht: ‘Ik zie mijn papa niet zoveel, maar hier wil ik hem voor mij alleen.’ Op een bepaald moment moest ik zelfs zeggen dat hij mij even los moest laten, want het was daar 35 graden! Ik heb echt super genoten van die vier dagen met m’n gezin. Dit smaakt absoluut naar meer!”