Vrouw werkt zich serieus in nesten na triootje: “En nu weet ik niet wie de vader is"

bron: The Sun
door: PMN
Een vrouw heeft zich goed in de problemen gewerkt. Ze heeft met haar man een triootje gedaan, maar nu is er wel een vervelend probleem opgedoken.

De vrouw uit Groot-Brittannië was verrast door de vraag van haar man. “Ik ben 32 jaar en mijn man is 34 jaar”, legt ze uit bij The Sun. “We zijn acht jaar en net zoals bij veel mensen, begon ons seksleven te vervelen.”

“Mijn man vroeg of ik het zag zitten om eens een triootje te doen? Ik vond het goed en we hadden afgesproken dat het alleen maar om de seks ging, zonder meer. Via een app vonden we een andere man die een triootje wilde doen met ons.”

Zwanger
“Hij woont hier niet ver vandaan. Hij is 28 jaar en zeer humoristisch.” Na een paar triootjes begon de vrouw wel gevoelens te krijgen voor die 28-jarige jongeman. “Ik heb er een paar keer in geheim mee afgesproken”, bekent ze.

“Door mijn gevoelens voor hem ben ik nu heel verward. Ik weet niet wat ik moet doen. Bovendien ben ik ook nog eens te weten gekomen dat ik zwanger was. Het probleem is dat ik niet weet wie van de twee de vader is."

Tags trio zwanger