Grappige onthulling over Valerie De Booser: “Zo noemt zij haar man Koen Wauters altijd”

bron: HLN
door: Redactie
Afbeelding bron: Instagram
Staf en Mathias Coppens nemen afscheid van 'Het lichaam van Coppens', maar zetten daar vanaf vanavond met 'De code van Coppens' een even guitig programma tegenover. In ‘De code van Coppens’ sluiten de broertjes twee bekende duo's op in een reeks kamers, waaruit ze zo snel mogelijk moeten proberen te ontsnappen.

In de aflevering van vanavond nemen '40-45'-broers Jonas Van Geel en Jelle Cleymans het op tegen ' Familie'-acteurs Kürt Rogiers en Sandrine André. In een reeks kamers rond het thema 'ziekenhuis' moeten ze zich al dissecterend en rekenend een weg naar de uitgang spelen.

De samenstelling van die duo's is volgens de broertjes van essentieel belang. "Hoe beter ze elkaar kennen, hoe leukere televisie dat oplevert", weet Staf Coppens. "Het viel mijn vrouw Monique bijvoorbeeld op hoe anders Jonas Van Geel praat tijdens de proeven met Jelle. Ze worden allebei opgeslorpt in dat spel en zijn volledig zichzelf, dat levert een heel leuke dynamiek op.”

“Zo zie je bijvoorbeeld ook wat voor een angsthaas Wim Lybaert is of hoe Valerie De Booser en Koen Wauters echt met elkaar omgaan. Wist jij dat Valerie Koen altijd 'beest' noemt?", lacht Staf.