VTM

Niels Destadsbader doet opvallende bekentenis: “Nee, dat heb ik nog nóóit gedaan”

bron: HLN
door: Redactie
Afbeelding bron: Medialaan
Niels Destadsbader was gisterenavond te gast in het Radio 1-programma ‘Nieuwe feiten’. Daar deed de Vlaamse zanger enkele straffe en onverwachte uitspraken. Hij bekende er nog nooit online iets gekocht te hebben.

“Ik pas m’n kleren het liefst in de winkel”, geeft Niels Destadsbader toe in het Radio 1-programma ‘Nieuwe feiten’. “Ik heb zelfs geen computer, enkel een iPad. En ik heb ook nog nooit muziek gedownload op Spotify, want ik koop liever cd’s”, klinkt het bij de Vlaamse zanger.

Omdat er voor alles een eerste keer moet zijn, deed Niels live in het programma z’n eerste online aankoop: een set donkerblauwe boxershorts. Presentator Koen Fillet moest het bedrag wel voorschieten, want de zanger bleek ook geen kredietkaart te hebben.

Na die eerste strubbeling botste de zanger meteen al op een volgend probleem: “4 euro verzendingskosten?! Da’s wel 160 frank, hé”, zegt Niels verrast. “En gelukkig wonen m’n ouders naast me, want ik ben niet thuis voor de levering. Nee, dit ga ik niet meer doen”, aldus de 31-jarige Niels.