Het gaat niet goed met Annelien Coorevits na haar breuk met Olivier Deschacht

bron: HLN
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Annelien Coorevits was vanmiddag te gast in het programma ‘De Rotonde’ op Radio 2. De voormalige Miss België en presentatrice toonde zich er bijzonder openhartig over de breuk met voetballer Olivier Deschacht. Het koppel ging deze zomer na veertien jaar uit elkaar en daar is ze duidelijk nog niet overheen.

Het nieuws kwam deze zomer als een donderslag bij heldere hemel: Annelien Coorevits en Olivier Deschacht gingen uit elkaar. Na een relatie van 14 jaar en een vrij recent huwelijk, in november 2017.

“De beslissing om uit elkaar te gaan is niet op één, twee, drie genomen”, legt de blondine uit. “Het is wikken en wegen, veel praten ook. Want ik had echt nooit gedacht dat we in deze positie zouden zitten. Maar er gebeuren dingen. In een gezonde relatie sta je alle twee naast elkaar en je vult elkaar perfect aan. Dat deden wij ook. Maar door het leven gebeuren er dingen en groei je uit elkaar”, aldus Annelien.

De toekomst blijft echter onzeker voor Annelien. “Ik zit in een donkere kamer”, geeft ze toe. “Het is even afwachten wat de toekomst brengt. Ik kan mij ook niet inbeelden dat er iemand anders komt. Ik kan mij dat oprecht niet inbeelden”, aldus de ex Miss.